• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Why does adobe premiere double my time of mu video?

New Here ,
Apr 13, 2024 Apr 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have a video 10 mins long. 4K. H.264. Sequence settings are in check. Everything is set up the way it should be.

 

In export, it set to custom preset. H.264. Matched high bitrate and settings of the video.

 

But Adobe made it a 20 min video instead of 10.

 

I checked other posts and I have it set to software instead of hardware.

 

For the life of me I cant figure this out and I just released a 10 minute video earlier today on Youtube and it exported it correctly.

 

Please help me.

Views

254

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 13, 2024 Apr 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

in the future, to find the best place to post your message, use the list here, https://community.adobe.com/

p.s. i don't think the adobe website, and forums in particular, are easy to navigate, so don't spend a lot of time searching that forum list. do your best and we'll move the post (like this one has already been moved) if it helps you get responses.



<"moved from using the community">

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 13, 2024 Apr 13, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Please post a screenshot of your timeline.

Look for a stray clip somewhere, perhaps in a high track.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 18, 2024 Apr 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Update. So i went through. No strays...but! I rendered the video and it was normal 10 mins. 😳 I dont understand why in the export it says 20 mins but after i rendered. it was normal.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 14, 2024 Apr 14, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Most likely outpoint set to 20 minutes.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 18, 2024 Apr 18, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Update. So i went through. No strays...but! I rendered the video and it was normal 10 mins. 😳 I dont understand why in the export it says 20 mins but after i rendered. it was normal.

 

Where is it set to 20 mins? and if it is, how do i change it? I never noticed it.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines