Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Won’t export footage with warp stabalizer

New Here ,
May 31, 2021 May 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, having trouble exporting with warp stabalizer effect applied. The render stops when it gets to clip with that effect. I tried exporting with software encoding only and it work but is terribly SLOW. Never had this issue before. Premiere is updated to the latest v 15.2. My computer specs are: i9 10850, RTX 3070, 64 GB ram. Any help is appreciated!

TOPICS
Export

Views

176

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 31, 2021 May 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Try this driver:

NVIDIA STUDIO DRIVER

Driver Version: 462.59 - Release Date: Tue May 11, 2021
 
from here:

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 31, 2021 May 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Does it work OK with other footage?

Perhaps there is something about this clip that Warp Stabilizer doesn't like.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines