• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Wrong export in Me

Explorer ,
Feb 23, 2023 Feb 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

My sequence with some lower thirds looks perfect.

Rendering directly out of Pr works fine for my Lower-Third-MoGraph.

Rendering via Me does not show the Background I made behind the text (see my pictures I attached).

I rendered with and without GPU engine.

I composed in a 4k-sequence and rendered to full HD.

Any ideas?

Thx!

Werner

 

[title edited by mod]

TOPICS
Export

Views

166

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 23, 2023 Feb 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

By any change using Variable framerate footage?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Feb 23, 2023 Feb 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

please explain. Thx

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Feb 23, 2023 Feb 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

VFR ... variable frame-rate ... is video media where the recording device (typically phones & screen-recorders) constantly changes frame-rate while recording based on its perceived need due to motion & detail of the image. Premiere, like most NLEs, doesn't work too well with that media.

 

Check the Properties of the file, perhaps.

 

Neil

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 26, 2024 Apr 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello @Werner Brix,

Thanks for the message. It’s been a long time since you filed this bug, and I apologize for the lack of a response. Are you still having this issue? If so, the team will need more information from you to reproduce the bug. Can you provide the information required here? How do I write a bug report?

 

I'll move your post to the Discussions board while we await your information.

 

Thanks,


Kevin

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 26, 2024 Apr 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi.
Can you send me my report please?
I don't remember it. Sorry!

Kindly
Werner

Mail vom Handy

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 26, 2024 Apr 26, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines