a

New Here ,
Apr 10, 2021 Apr 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello, When I want to open a project after the update to V15, after clicking only the coloured circle to load and then a small clock appears. Then nothing happens anymore. I use a MacBook Pro M1 Mac OS Big Sur 11.2.3.

Maybe someone can help me. Have a nice evening

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

96

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Apr 10, 2021 Apr 10, 2021
Hi, Sorry about this. Try deleting media cache from Preferences > Media Cache with all projects closed. Try again and report back. Thanks, Kevin

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Apr 10, 2021 Apr 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Sorry about this. Try deleting media cache from Preferences > Media Cache with all projects closed. Try again and report back.

 

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 10, 2021 Apr 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you Kevin, it worked! You made my day. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines