All but one image appear in video

Explorer ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am using a video template as part of a sub to Envato Elements. Sadly, the authors or Envato do not provide for these templates. In this template I have added various images to the template by following the help video that came with the template. All of these appear in the main timeline as they should, except for one, the logo image. In the timeline/placeholder for that logo image it appears on screen. I switch to the main timeline and the image isn't there.

 

I have swapped out the image, thinking it was maybe corrupt. That's not the case. I am at a loss for why the image won't show. I've attatched two images. One shows the logo in its placeholder. The other shows where the logo should appear in the main timeline.

 

Any suggestions as to how to correct this would be greatly appreaciated.

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

62

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

attachment.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Memnoch AUTHOR
Explorer ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

an1a.jpgan1b.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Please post link to template on Envato.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Memnoch AUTHOR
Explorer ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Did you try pressing Enter to render the timeline and change the red line to green?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Memnoch AUTHOR
Explorer ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've previously rendered the timeline though I have made changes since then. It takes a good 20 minutes for it render. Going to give it another go.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When something does not work it is best to just start over.

Because if you made a misstake is often hard to find.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Ann Bens LATEST
Adobe Community Professional ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You need to set the playback resolution to FIT.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more