Highlighted

Alt key not working

New Here ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Oh my god this is so frustrating. My Alt key is fine it works on everything else but when I'm in Premiere pro if I Alt + drag, sometimes it works (like 20% of the time) and duplicates the layer, other times it doesn't and it just moves the layer im trying to duplicate, why is this happening!?

TOPICS
Error or problem

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Alt key not working

New Here ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Oh my god this is so frustrating. My Alt key is fine it works on everything else but when I'm in Premiere pro if I Alt + drag, sometimes it works (like 20% of the time) and duplicates the layer, other times it doesn't and it just moves the layer im trying to duplicate, why is this happening!?

TOPICS
Error or problem

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 17, 2020 0
New Here ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It is now not working at all. It was working fine one minute then it just gave up.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 0
Peru Bob LATEST
Adobe Community Professional ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Also, please help us help you:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-what-information-should-i-provide-when-asking-a-ques...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 0