Audio missing from inserted video clips

New Here ,
Jan 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I have a strange problem that has just started happening to my Premiere Pro 2010 (version 14.8)  if I import more than one piece of VT  it will not include audio... very strange.  I have linked a quick demo to show you whats happening, any help would be most welcome.

Steve

https://www.youtube.com/watch?v=a_jc8f3rZHU

TOPICS
Audio, Error or problem

Views

80

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jan 20, 2021
Ann Bens Adobe Community Professional , Jan 20, 2021
Most common user error is not source patching the track.Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline.

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Adobe Community Professional ,
Jan 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Most common user error is not source patching the track.
Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline.

source patching.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
s26srh AUTHOR LATEST
New Here ,
Jan 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Brilliant!

I have never had to do this but it worked a treat. 

 

Many thanks 😉

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more