Audio not synced after export

New Here ,
Jan 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone, I have an issue once all my project is completed.

Once I export in H.264 format, the audio is not synced any more. In Adobe all is fine, but when the export is done after rendering, the audio is not synced with the video. 

The way around was to export in Quicktime format but the file is 67 GB instead of the regular 2 Gb. 

This is not really the solution in order to upload to youtube. 

Adobe is up to date, everything works fine during the editing process.

Please help as otherwise it is not worth to pay the subscription.

TOPICS
Audio, Crash, Error or problem

Views

12

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Audio not synced after export

New Here ,
Jan 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone, I have an issue once all my project is completed.

Once I export in H.264 format, the audio is not synced any more. In Adobe all is fine, but when the export is done after rendering, the audio is not synced with the video. 

The way around was to export in Quicktime format but the file is 67 GB instead of the regular 2 Gb. 

This is not really the solution in order to upload to youtube. 

Adobe is up to date, everything works fine during the editing process.

Please help as otherwise it is not worth to pay the subscription.

TOPICS
Audio, Crash, Error or problem

Views

13

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 05, 2021 0

Have something to add?

Join the conversation