Highlighted

Audio panning issues while editing on a multi clip sequence

New Here ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

I'm currently experiencing some issues with a muliclip sequence. My audio on chanel one is playing on the left side and it lets me pan it center without any issues. On the other hand my audio on Channel 2  is not audible at all. I can clearly see the wave forms and know the proper audio for that channel is there, but I'm not able to hear it back even when i solo it. I've tried creating a new sequence with just two channels but still that channel won't play. Any suggestions on how to solve this? 

 

Screen Shot 2020-11-17 at 3.49.40 PM.png

TOPICS
Audio, Editing, User interface or workspaces

Views

15

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Audio panning issues while editing on a multi clip sequence

New Here ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

I'm currently experiencing some issues with a muliclip sequence. My audio on chanel one is playing on the left side and it lets me pan it center without any issues. On the other hand my audio on Channel 2  is not audible at all. I can clearly see the wave forms and know the proper audio for that channel is there, but I'm not able to hear it back even when i solo it. I've tried creating a new sequence with just two channels but still that channel won't play. Any suggestions on how to solve this? 

 

Screen Shot 2020-11-17 at 3.49.40 PM.png

TOPICS
Audio, Editing, User interface or workspaces

Views

16

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 17, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation