Highlighted

Audio waveform won't show in premiere pro even though tried several things

New Here ,
Oct 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Audio waveform won't show up even though tried several things - 

- made sure 'automatic audio waveform generation' checked in preferences 

- reset preferences

- deleted media cache (manually) 

- used clip -> generate audio waveform

- made sure 'show audio waveform' checked in timeline display settings

It's just driving me crazy! Anyone know anything else to try? Thanks

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem, Performance

Views

20

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Audio waveform won't show in premiere pro even though tried several things

New Here ,
Oct 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Audio waveform won't show up even though tried several things - 

- made sure 'automatic audio waveform generation' checked in preferences 

- reset preferences

- deleted media cache (manually) 

- used clip -> generate audio waveform

- made sure 'show audio waveform' checked in timeline display settings

It's just driving me crazy! Anyone know anything else to try? Thanks

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem, Performance

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 04, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation