Audio waveforms disappearing when I make cuts.

Community Beginner ,
May 12, 2021 May 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is a hugely frustrating problem. The audio waveforms are present until I make a cut, then the clip waveforms disappear past the cut. Seems like a bug, but wondering if there is a setting or something happening in the newest Premiere update. This will make a long-form project unworkeable if this is the case. Am wondering if I should cut my losses and go back to previous versions.

 

Pictures attached.BeforeCur.PNGAfter Cut.PNG

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem

Views

197

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , May 12, 2021 May 12, 2021
Ok, So I solved this from a different trouble-shoot. Sequence-> Render Audio, fixed the issue, and now the waveforms still display after I cut.

Likes

Translate

Translate
Community Beginner ,
May 12, 2021 May 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Ok, So I solved this from a different trouble-shoot. Sequence-> Render Audio, fixed the issue, and now the waveforms still display after I cut.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines