Blue outline appearing around text alpha layer

New Here ,
Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

An MOV with alpha layer that I've successfully exported before without a problem suddenly has a blue highlight around text in Premiere and in the export.  I guess I've updated Pr since I exported last, which may have caused the issue.  It's up to date at V 14.7.  I'll try all the standard fixes, but thought you should know.  I saw users having this issue for Pr 2019.  Below is the most extreme example.

Terrell0D4C_0-1609189759036.png

 

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

20

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Blue outline appearing around text alpha layer

New Here ,
Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

An MOV with alpha layer that I've successfully exported before without a problem suddenly has a blue highlight around text in Premiere and in the export.  I guess I've updated Pr since I exported last, which may have caused the issue.  It's up to date at V 14.7.  I'll try all the standard fixes, but thought you should know.  I saw users having this issue for Pr 2019.  Below is the most extreme example.

Terrell0D4C_0-1609189759036.png

 

TOPICS
Editing, Error or problem

Views

21

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 28, 2020 0
Ann Bens LATEST
Adobe Community Professional ,
Dec 28, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Change the alpha setting in the interprete footage.

See how that goes.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 28, 2020 1