Can't put GH5 VRF clip on Sequence

New Here ,
Jan 27, 2021 Jan 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi all!

 

So I have just taken some slow motion footage on my GH5 on the VFR setting, it was at 50/8 bit then changed to 120FPS. 

 

Clips look good and all that, however, I have craeted a sequence, set the frame rate to 50/as that is what the clips have come in at, but it wouldn't let me add the video on to the sequence only the audio. Plus if I create a a sequence from one of the clips, it shows that clips but then doesn't let me add any other clips video only the audio. 

 

Does anyone know why this is happening? 

 

Cheers 

 

 

Arthur 

TOPICS
Editing

Views

86

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Jan 27, 2021 Jan 27, 2021
Most common user error is not source patching the track.Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline.

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jan 27, 2021 Jan 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Most common user error is not source patching the track.
Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline.

source patching.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 27, 2021 Jan 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Yep! That was it! 

 

Cheers!!! 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines