Highlighted

Can't remove attributes from clips in my timeline with "remove Attributes" panel or Effects Control

New Here ,
Oct 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am working in I have done this successfully in the past with PP version 2019 14.4.0 Build 38. I have imported my final cut sequence into a new project in order to handover to colorist. Each time I right click on a clip with effects, and untick the Effects box, and hit save, the little fx box on the clip stays purple and the effecs are still there when I right click again on the clip. Any help with this would be hugely appreciated, especially as I am working under a deadline!

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

18

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Can't remove attributes from clips in my timeline with "remove Attributes" panel or Effects Control

New Here ,
Oct 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am working in I have done this successfully in the past with PP version 2019 14.4.0 Build 38. I have imported my final cut sequence into a new project in order to handover to colorist. Each time I right click on a clip with effects, and untick the Effects box, and hit save, the little fx box on the clip stays purple and the effecs are still there when I right click again on the clip. Any help with this would be hugely appreciated, especially as I am working under a deadline!

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

19

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 17, 2020 0
New Here ,
Oct 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Missed some crazy typos! Apologies. Here goes again:

 

I am working in PP 2020 14.4.0 Build 38.  I have done this successfully in the past with PP version 2019. I have imported my final cut sequence into a new project in order to handover to colorist. Each time I right click on a clip with effects, and untick the Effects box, and hit save, the little fx box on the clip stays purple and the effecs are still there when I right click again on the clip. Any help with this would be hugely appreciated, especially as I am working under a deadline!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 17, 2020 0