Highlighted

Cant adjust the intensity of luts

New Here ,
Jul 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If i decrease or increase the intensity of my lut the video gets a really wierd pixely flimmer, (look at the picture) it does that only when the intensity is not on 0 or 100 percent and it is like that with every lut (even the stock ones that come with premiere pro) I can say for sure, that this error is not because of the footage or camera. Maybe its because of the file type or something like that( I shoot on the sony A7II in Slog2 and XVAC S/ MP4) Problem at less/more than 100%Problem at less/more than 100%No problems at 100% intensityNo problems at 100% intensity

Topics

Effects and Titles, Error or problem, User interface or workspaces

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Cant adjust the intensity of luts

New Here ,
Jul 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If i decrease or increase the intensity of my lut the video gets a really wierd pixely flimmer, (look at the picture) it does that only when the intensity is not on 0 or 100 percent and it is like that with every lut (even the stock ones that come with premiere pro) I can say for sure, that this error is not because of the footage or camera. Maybe its because of the file type or something like that( I shoot on the sony A7II in Slog2 and XVAC S/ MP4) Problem at less/more than 100%Problem at less/more than 100%No problems at 100% intensityNo problems at 100% intensity

Topics

Effects and Titles, Error or problem, User interface or workspaces

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jul 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Ya coulda looked around the forum here ... for the (it seems) 50th time today ...

 

The Nvidia drivers are wonky as Hades, across all video post apps of all makers.

 

Roll back to at least 445.x, some have to go clear back to 442.19.

 

Use the "clean install" option from Nvidia, and use the Studio driver.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...