Captions automatically disable when exporting

Community Beginner ,
May 26, 2021 May 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Every time I go to export my project, no matter what preset I use, my entire caption track instantly hides itself.

This is how it looks before exporting:

1.png

This is what happens when I begin the export process:

2.png

Any help would be valued highly.

TOPICS
Error or problem, Export

Views

142

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Jun 03, 2021 Jun 03, 2021
Figured it out. Encoding is weird.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
May 26, 2021 May 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What type of Caption Track? (Subtitle, Closed 608, etc) (Screen shot that includes the Caption Track header?)

 

What type of file export (I assume mp4)?

 

What do you have selected in the Export dialogue Caption tab? (Burn in?) (Screen shot?)

 

Stan

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 03, 2021 Jun 03, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Figured it out. Encoding is weird.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines