Highlighted

Captions not visible when video plays or in preview

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My captions are visible on my timeline and are enabled.  They are set to  CEA-708 and Service 1. They do not show on the clips in preview or when playing.  Please help!

Hi Pippa Sibbald,

 

Sorry to hear about this. We can get this checked. Please check that the Closed Captions Display Settings is set to CEA-708/Service 1.

- Click the wrench icon on the Program Monitor > Closed Captions Display >  Enable

- Click the wrench icon on the Program Monitor > Closed Captions Display > Settings

- Set Standard to CEA-708 and Stream to Service 1.

Let us know if it helps.

 

Thanks,

Sumeet

Topics

Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Captions not visible when video plays or in preview

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My captions are visible on my timeline and are enabled.  They are set to  CEA-708 and Service 1. They do not show on the clips in preview or when playing.  Please help!

Hi Pippa Sibbald,

 

Sorry to hear about this. We can get this checked. Please check that the Closed Captions Display Settings is set to CEA-708/Service 1.

- Click the wrench icon on the Program Monitor > Closed Captions Display >  Enable

- Click the wrench icon on the Program Monitor > Closed Captions Display > Settings

- Set Standard to CEA-708 and Stream to Service 1.

Let us know if it helps.

 

Thanks,

Sumeet

Topics

Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

66

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 14, 2020 0
Adobe Employee ,
Jul 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Pippa Sibbald,

 

Sorry to hear about this. We can get this checked. Please check that the Closed Captions Display Settings is set to CEA-708/Service 1.

- Click the wrench icon on the Program Monitor > Closed Captions Display >  Enable

- Click the wrench icon on the Program Monitor > Closed Captions Display > Settings

- Set Standard to CEA-708 and Stream to Service 1.

Let us know if it helps.

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 17, 2020 2
New Here ,
Jul 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sorted! Thanks.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 23, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If Sumeet's suggestion does not work, please provide a screenshot of the timeline and of the Captions Panel.

 

Stan

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 17, 2020 0