Highlighted

Choppy frame in premiere pro

Community Beginner ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Anyone know what this is?

I'm having this happen on mulitple frames as I color correct using Red Giant plugin as an effect.  

Do I have to re-edit these clips?  
Or is there a way to fix it?

Thanks for your help

TOPICS
Editing

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Choppy frame in premiere pro

Community Beginner ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Anyone know what this is?

I'm having this happen on mulitple frames as I color correct using Red Giant plugin as an effect.  

Do I have to re-edit these clips?  
Or is there a way to fix it?

Thanks for your help

TOPICS
Editing

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 17, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

screenshot.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 0
Community Beginner ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

EF00E7FB-F048-4F89-8289-01CC7099516A.jpeg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 0
Community Beginner ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Sorry about that, it's my first time usibg this forum 🙏

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Trun off MPE hardware, see if it goes away.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 0
Community Beginner ,
Nov 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Ann,

It seems like the Denoiser from Red Giant is the issue.  It needs to be placed at top of the effects stack or clip must be nested first, then add colorize or other effect.  Much appreciated

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 17, 2020 0