Color labels not appearing in project window

Participant ,
Nov 20, 2020 Nov 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Not sure why but the ability to add color labels seems to have disappeared in the latest version. The preferences still seem fine. The LABEL checkboxes in the Metadata display are all checked. I can choose a color from the contextual menu but no color shows up. Anyone else experiencing this?

TOPICS
Error or problem, User interface or workspaces

Views

370

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Enthusiast , Nov 20, 2020 Nov 20, 2020
If you're working with an old project, try creating a new project from scratch and then import your old project into the new one.

Likes

translate

Translate

Translate
Enthusiast ,
Nov 20, 2020 Nov 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If you're working with an old project, try creating a new project from scratch and then import your old project into the new one.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 20, 2020 Nov 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Having to transfer older projects, apparently even one or two updates old, into a new project is hardly a realistic work-around. I'm overseeing three different systems with dozens of active projects. I would hope Adobe recognizes and fixes this error in the latest upgrade. Soon.

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem, just started. 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same here. Pretty annoying...

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 27, 2020 Nov 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same problem. Between this and the audio key frames "linear" setting not being linear, this latest version seems pretty buggy.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 27, 2020 Nov 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I did create a new project in which I imported the old one and everything is back to normal.

Easy fix. 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 27, 2020 Nov 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I had also done the quick work around. Simple. For that one project. Now
multiple that by several hundred projects, each with English, Spanish,
Portuguese, and Mandarin variants, all in various stages of review and
approval, and being worked on a half dozen different machines. So not so
simple. If it becomes necessary to do this every time an update comes out
maybe it's time to call the AVID rep again.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 02, 2020 Dec 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I got the same problem, hope Adobe realizes this soon!!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 08, 2020 Dec 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

New update! yeah! maybe they fixed this bug!

 

 

Nope.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines