Highlighted

Continuous Thumbnails not showing

Explorer ,
Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have enabled Continuous Thumbnails for my playback.

But it shows the thumbnails for a little while, then the thumbnails vanish, and when I pause the playhead, they re-appear; only to vanish again a litte later and the cycle continues.

Is this a bug?

How do I fix this?

 

I am also attaching a sample screen recording to show the problem

TOPICS
Crash, Editing, Error or problem, Formats, Freeze or hang, Hardware or GPU, Performance, User interface or workspaces

Views

34

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Continuous Thumbnails not showing

Explorer ,
Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have enabled Continuous Thumbnails for my playback.

But it shows the thumbnails for a little while, then the thumbnails vanish, and when I pause the playhead, they re-appear; only to vanish again a litte later and the cycle continues.

Is this a bug?

How do I fix this?

 

I am also attaching a sample screen recording to show the problem

TOPICS
Crash, Editing, Error or problem, Formats, Freeze or hang, Hardware or GPU, Performance, User interface or workspaces

Views

35

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 04, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation