Highlighted

Errors while exporting OMF (failure 116 and 80)

New Here ,
Dec 30, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello everybody,

I have exported OMFs for 10 episodes of 3 minutes for my sound mixer, but it seems like the 1st, 9th and 10th episodes are "corrupted".

When I look at the LOG, I can see :

OMF_FAILURE 116 (clip 222)

OMF_FAILURE 80 (clip 838846270)

And it's the same for those 3 exports. Did someone had the same issue ?

Thank you !

Max

Views

3.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Errors while exporting OMF (failure 116 and 80)

New Here ,
Dec 30, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello everybody,

I have exported OMFs for 10 episodes of 3 minutes for my sound mixer, but it seems like the 1st, 9th and 10th episodes are "corrupted".

When I look at the LOG, I can see :

OMF_FAILURE 116 (clip 222)

OMF_FAILURE 80 (clip 838846270)

And it's the same for those 3 exports. Did someone had the same issue ?

Thank you !

Max

Views

3.6K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 30, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Dec 30, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Here's another thread that discusses this issue that may be helpful to you:

OMF_Failiure

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 30, 2017 0
New Here ,
Dec 31, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Thank you but it doesn't help me.

I tried to do multiple exports while erasing different clips to see which one had an issue. Looks like it's not a particular file or effect because the code error changes depending of which part is exported.

I found nothing on internet, rebooted my computer twice. I'm waiting on Monday to call the Adobe support line.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 31, 2017 0
Community Beginner ,
Feb 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

We've resolved this problem by Flattening Audio Clips in the sequence.

To do this turn on Multicam then right click the audio clips and choose Flatten.

Save and Export OMF.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 26, 2018 1
New Here ,
May 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Just had the same problem and Im a bit lost... Could you fix it? 

Thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 21, 2020 0
New Here ,
Oct 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If it helps anyone else, I solved this issue by removing the only "adaptive" audio track that was on my timeline, and instead placed the audio from that track in to a "standard" track, identical to the rest of the tracks on the timeline.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 13, 2020 0