Highlighted

Even impossible to play my 1080p footage....

New Here ,
Sep 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

What's the problem with last update?

I created a new project, then imported a full HD png sequence.... and I can't read it ! I got something like 1 fps, maybe less.

 

My rig : 

CPU : i9 9940x

gpu : 4*2080ti

ram : 96Go

Driver : NVIDIA Studio Driver 456.38

TOPICS
Performance

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Even impossible to play my 1080p footage....

New Here ,
Sep 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

What's the problem with last update?

I created a new project, then imported a full HD png sequence.... and I can't read it ! I got something like 1 fps, maybe less.

 

My rig : 

CPU : i9 9940x

gpu : 4*2080ti

ram : 96Go

Driver : NVIDIA Studio Driver 456.38

TOPICS
Performance

Views

45

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 21, 2020 0
New Here ,
Sep 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Well, sorry for the self-reply, but I figured out a solution which is quite strange......

I created an After Effect project and made a Comp with my png sequence. I imported the comp in premiere and it runs like a charm....

That's going weird, isn't it? at least I can work...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 21, 2020 0