Exported audio starts over while video keeps playing

New Here ,
Nov 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I recently exported a H.264 video from Premier Pro and during playback at two points the audio starts over from the beginning of that original clip (both times were from a .MOV file) while the video progresses as it should. I checked, and playback is correct when editing both clips in Premiere. Additionally, after export, the audio stops when the clip stops and returns to normal for the next clip (the others were .mp4 files), and one of the .MOV files seemed to kick back into synk at one point.

TOPICS
Audio, Error or problem, Export

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Exported audio starts over while video keeps playing

New Here ,
Nov 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

I recently exported a H.264 video from Premier Pro and during playback at two points the audio starts over from the beginning of that original clip (both times were from a .MOV file) while the video progresses as it should. I checked, and playback is correct when editing both clips in Premiere. Additionally, after export, the audio stops when the clip stops and returns to normal for the next clip (the others were .mp4 files), and one of the .MOV files seemed to kick back into synk at one point.

TOPICS
Audio, Error or problem, Export

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 29, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation