exported videos play fine until I skip forward and then they're out of sync

New Here ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Recently I've exported videos from Premiere Pro and if you play them from the start until the end, the audio is absolutely fine and in sync. However, if you skip a minute or so ahead, the audio is out of sync and sometimes stops working. I decided to airdrop the video to my phone but the issue was still there. However, when I stuck it on GDrive, it played absolutely fine even when skipping ahead. It only appears to affect new video exports while my old exported videos play absolutely fine.

 

What might be causing this issue to arise?

 

Thank you in advance!

TOPICS
Editing, Export

Views

30

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If the footage is variable framerate convert to constant framerate with Handbrake before bringing into Premiere.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 24, 2021 Mar 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have the same problem!!!
MP4 AAC 5.1

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines