Highlighted

Exporting video's like 2 weeks ago result in no video-content with same export-settings

May 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I came back from a week in France, started my pc, Windows 10 , I7, 32GB, Graphic card GTX 1060 3G etc..... And created a movie in Premiere Pro,  like I allready have done many before. Now when I export it to e.g. H.264 and preset High quality 1080p HD, it results in a file with music but no video content. Even when I re-export an old project, with exact the same settings as before, the video is not in the new exportfile. And the files are all around 4 to 10 MB, before they were around 160 to 200 MB...... what is going on?

Also strange, never did it before, when I press export > Media, the display turns black for a second and than comes back to normal.

Maybe this has also something to do with it, never saw this before: some project I open again, show a red triangle, telling me: a low level exception occured in importer Mpeg, 
I have all the licences for all cloud-apps, Please help!

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Exporting video's like 2 weeks ago result in no video-content with same export-settings

May 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I came back from a week in France, started my pc, Windows 10 , I7, 32GB, Graphic card GTX 1060 3G etc..... And created a movie in Premiere Pro,  like I allready have done many before. Now when I export it to e.g. H.264 and preset High quality 1080p HD, it results in a file with music but no video content. Even when I re-export an old project, with exact the same settings as before, the video is not in the new exportfile. And the files are all around 4 to 10 MB, before they were around 160 to 200 MB...... what is going on?

Also strange, never did it before, when I press export > Media, the display turns black for a second and than comes back to normal.

Maybe this has also something to do with it, never saw this before: some project I open again, show a red triangle, telling me: a low level exception occured in importer Mpeg, 
I have all the licences for all cloud-apps, Please help!

Views

66

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation