Font went missing and also won't load from Adobe Fonts (Lato)

Community Beginner ,
Apr 07, 2021 Apr 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

Has anyone found a solution for this problem:

 

I opened up Premiere Pro today and the Lato font we've been using has vanished. (It is also gone from other Adobe apps.)

 

When I go to Adobe Fonts, it tells me Lato is activated.

 

I've tried closing the app and opening it again. No luck.

 

I've tried deactivating and reactivating the font. No luck.

 

Any other solutions out there?

 

Bests,

 

Roger

TOPICS
Editing, Effects and Titles, Error or problem

Views

46

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Community Beginner , Apr 07, 2021 Apr 07, 2021
FOLLOW UP: And now the font is back. There seems to have been a glitch in the Adobe Creative Cloud app. Despite being activated over on the Adobe Font website, the font was deactivated in the Creative Cloud app. No idea why or how. So I toggled the font on and now it has reappeared.

Likes

translate

Translate

Translate
Community Beginner ,
Apr 07, 2021 Apr 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

FOLLOW UP:

 

And now the font is back.

 

There seems to have been a glitch in the Adobe Creative Cloud app. Despite being activated over on the Adobe Font website, the font was deactivated in the Creative Cloud app. No idea why or how.

 

So I toggled the font on and now it has reappeared.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines