Highlighted

Getting audio to playback!

New Here ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Suddenly I am not getting any audio to play back at all in Premeire.

I have tried everything including changing audio hardware in Preferences.

The meters show audio is there but I can not get the playback at all.

I even uninstalled Premeire and reinstalled it. Problem still exists.

Any suggestions are appreciated. Working on a MAC btw and this laptop has never had this issue.

Thank you

TOPICS
Audio

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Getting audio to playback!

New Here ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Suddenly I am not getting any audio to play back at all in Premeire.

I have tried everything including changing audio hardware in Preferences.

The meters show audio is there but I can not get the playback at all.

I even uninstalled Premeire and reinstalled it. Problem still exists.

Any suggestions are appreciated. Working on a MAC btw and this laptop has never had this issue.

Thank you

TOPICS
Audio

Views

66

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 19, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Jul 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello peterney,

did you try to set input to none in audio preferences?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 19, 2020 0
Peru Bob LATEST
Adobe Community Professional ,
Jul 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If the suggestion by joellebh doesn't work, delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clean-delete-or-trash-media-cache-files/td-p/....

If that doesn't work,try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Also, please help us help you:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-what-information-should-i-provide-when-asking-a-ques...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 20, 2020 1