Glitched Video Export

Oct 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey Folks,

 

i really have an anoying problem which i coudn't find a solution to on my own.

As shown on the pictures below i have a footage with some color grading and simple editing.

 

When i export my final footage i always get these weird flashes of purple/ green color on the entire screen.

 

I tried different codecs and settings but none of them worked.

 

Does anyone has the same issues or anyone with a solution ?

 

My System:

MacBook Pro (Retin, 15', Mid 2015

Processor: 2,2 GHz Quad-Core Intel Core i7

16GB 1600 MHz DDR3

Intel Iris Pro 1536 MB

Bildschirmfoto 2020-10-27 um 16.45.29.png

Bildschirmfoto 2020-10-27 um 16.32.09.png

Bildschirmfoto 2020-10-27 um 16.21.00.png

TOPICS
Error or problem, Export, Hardware or GPU

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Glitched Video Export

Oct 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey Folks,

 

i really have an anoying problem which i coudn't find a solution to on my own.

As shown on the pictures below i have a footage with some color grading and simple editing.

 

When i export my final footage i always get these weird flashes of purple/ green color on the entire screen.

 

I tried different codecs and settings but none of them worked.

 

Does anyone has the same issues or anyone with a solution ?

 

My System:

MacBook Pro (Retin, 15', Mid 2015

Processor: 2,2 GHz Quad-Core Intel Core i7

16GB 1600 MHz DDR3

Intel Iris Pro 1536 MB

Bildschirmfoto 2020-10-27 um 16.45.29.png

Bildschirmfoto 2020-10-27 um 16.32.09.png

Bildschirmfoto 2020-10-27 um 16.21.00.png

TOPICS
Error or problem, Export, Hardware or GPU

Views

47

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 27, 2020 0
Oct 27, 2020

Copy link to clipboard

Copied

As a first troubleshooting step, go to  File>Project Settings>General.

 

Under Video rendering and Playback, change the renderer to Mecrury Playback Engine Software Only.

 

Re-export a troublesome section of your timeline and see if the glitches go away. If they do, then it is a hardware/driver/settings issue with your graphics adapter.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 27, 2020 0
Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

ok, i'll try and come back to report 🙂

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 03, 2020 0