Green and black glitching when exporting video

New Here ,
Apr 22, 2021 Apr 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Whenever I export a video on Premiere Pro, the file has green and black glitching. I have looked at previous posts and have followed their suggestions to no avail.

 

I have set the renderer as Mercury Playback Engine Software Only, as opposed to GPU Acceleration (Open CL). 

 

My GPU is an Intel(R) Iris(R) Xe Graphics

TOPICS
Error or problem, Export, Hardware or GPU, Performance

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 22, 2021 Apr 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You need to update the driver.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 22, 2021 Apr 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Sorry, should have mentioned. All drivers have been fully updated.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 22, 2021 Apr 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Might want to convert the clip with handbrake first before bringing it into Premiere.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines