h.256 just lets me drag audio only to the timeline.

New Here ,
Feb 26, 2021 Feb 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello, i need help, i work with premiere and i'm having a bug that don't let me work.

 

i work with H.265 files and whenever i put 1 or more videos on the timeline the premiere dont let me put more videos , when i drag the item to the time line only brings the audio , so whenever i want to put another footage on the timeline i've to start another project , drag that footage to that project then copy it and paste it on the main project ... this drives me crazy cuz i take so long to make a job ... please help me ... i can't find good support, i hope get some help from here

 

Best Regards, ThomasC.

 

[title edited by mod]

TOPICS
Editing, Formats, Import

Views

84

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 2 Correct Answers

Adobe Community Professional , Feb 26, 2021 Feb 26, 2021
Most common user error is not source patching the track.Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline.

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional , Feb 26, 2021 Feb 26, 2021
As Ann notes, you only have Source track targets set for A1, you don't have any video track source targets set.   Neil

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Feb 26, 2021 Feb 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

something seems wrong. Maybe try restarting and holding down the option (alt) key to remove preferences?

You should be able to select all your videos and simply drag them into the timeline at the same time! or Just click "," to insert.

 

hope that helps.

mark

headTrix, Inc. | Adobe Certified Training & Consulting
Consulting | Design | Development | Training

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 26, 2021 Feb 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Most common user error is not source patching the track.
Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline.

source patching.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The ScreenShot helped me but this part "Solved by first opening clip in Source Monitor, set in and out point. Then drag/insert into timeline." wasnt it , but thank you so much for the help

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Opening clip in source monitor sets source patching.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 26, 2021 Feb 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

As Ann notes, you only have Source track targets set for A1, you don't have any video track source targets set.

 

Neil

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I was so stressed i ignored the little things ... some versions before premiere didnt had h.265 support , needed codex and i had a lot of trouble that time , i thought this time it was something to do with that same old problem , thank you so much for helping me, you're answer was the key!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Feb 27, 2021 Feb 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

And please next time:unknow files.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines