Help!!! My footage is 60 fps and I made proxies... Premiere Pro

New Here ,
May 30, 2021 May 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

To have smoother workflow because I shoot 1080 10 bit R6. 

 

I made and attached proxies in H.264 low rez 540. 

 

I attached the proxies but when interpret my clips to 23.976 my proxies are still plaing back at 60 Fps. 

 

Do i need to change the framerate of my proxies??

 

Thanks

TOPICS
Editing, Performance

Views

222

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 05, 2021 Jun 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Probably not a good idea to be re-interpreting frame rates after creating proxies. Use retiming options on the timeline instead.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Jun 05, 2021 Jun 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,

Can you describe your process to create proxies ?

Can you tell us why you interpret your clips to 23.976 ? 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines