help please video not not play but audio playing after rendering

Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

can you help please. my video is not playing after i render but audio plays fine. The video plays fine before i render with no issuse. i have never had this problem before its been able to render before with no issues after revisting the project after a couple of weeks and making a few colour changes the video doesnt play once rendered. Thank you in advance. 

TOPICS
Editing, Error or problem, Freeze or hang

Views

30

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

help please video not not play but audio playing after rendering

Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

can you help please. my video is not playing after i render but audio plays fine. The video plays fine before i render with no issuse. i have never had this problem before its been able to render before with no issues after revisting the project after a couple of weeks and making a few colour changes the video doesnt play once rendered. Thank you in advance. 

TOPICS
Editing, Error or problem, Freeze or hang

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 06, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If you are talking about rendering instead of exporting, try deleting your render files and re-rendering with the new effect changes.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please use the free MediaInfo and post a screenshot the properties of your media in tree view:
https://mediaarea.net/en/MediaInfo

Many users are having issues with VFR. If the file is variable frame rate, use Hand brake to convert to constant frame rate:
https://handbrake.fr/downloads.php
Here is a tutorial:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=xlvxgVREX-Y

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2020 0
Peru Bob LATEST
Adobe Community Professional ,
Dec 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Also:

Delete the Media Cache and Media Cache files:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-clear-your-media-cache-in-30-seconds-in-premi...

If that doesn't work,try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn't work, try Preferences > Audio Hardware and set Input to None.

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Also, please help us help you:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-what-information-should-i-provide-when-asking-a-ques...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 06, 2020 0