Lined/Distorted Video after exporting?

New Here ,
May 08, 2021 May 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The past 2 projects I tried to encode, both comprised of different frame rate footage, have had this weird lines/distorted effect. It just started recently and have no idea why. 

 

This project (below) was shot at 24fps/1080p and it's in a 24frame timeline.

 

The previous project I did consisted of 120fps footage in a 24 frame timeline.

 

Both produced the same effect.

 

I tried switching from frame sampling to blending but didn't do anything.


Can anyone please help? I have commissions I need to finish and don't want  this going on in the video. 

 

7EECA57C-D027-4F99-B13E-E909E8A3C4CC.JPG

 

 

 

TOPICS
Export

Views

421

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 10, 2021 May 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi performIRL,

 

Thanks for writing in.

Could you share a screenshot of the Sequence Settings and the Export Settings?

We're here to help, just need more info.

 

Thanks,

Nishu

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 10, 2021 May 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Maybe try right clicking on the footage in the project pane and go to modify/interpret footage and see if fields is turned off (No interlacing.)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines