Highlighted

'Link media'-menu not showing

New Here ,
Sep 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone

Today I wanted to continue working on my project. But I have to relink some footage because I moved them. But when I click on 'link media' no menu appears. In addition, I'm unable to select anything until I press ESC. So I suspect a menu is opening somewhere, but I don't see it.

I've already reinstalled PP. And manual replacing every footage is no option.

Thanks in advance!Naamloos.png

Topics

Error or problem, Freeze or hang, User interface or workspaces

Views

11

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

'Link media'-menu not showing

New Here ,
Sep 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone

Today I wanted to continue working on my project. But I have to relink some footage because I moved them. But when I click on 'link media' no menu appears. In addition, I'm unable to select anything until I press ESC. So I suspect a menu is opening somewhere, but I don't see it.

I've already reinstalled PP. And manual replacing every footage is no option.

Thanks in advance!Naamloos.png

Topics

Error or problem, Freeze or hang, User interface or workspaces

Views

12

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation