Major issues when exporting.

New Here ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

So I am not new to premiere Pro but I am far from an export.

 

I fly drones and create content on your tube with drone footage.

 

I have recently started flying a drone recording in h.265.

I have created several videos in this format and it has all been perfectly fine.

 

Yesterday I created a new project, with some 4k & 5.7k footage at h.265 , and when exported using every single setting you can think of, I get unwatchable play back.

 

The video plays, music plays, animations plays, yet the clips only wither seem to show the first frame of each clip, or are playing at almost 1fps. 

 

I have checked every single setting I can think of and searched for and I'm at a wits end now. I am almost close to completely reinstalling windows.

 

Has anyone ever had this issue and resolved it?

 

Cheers.

TOPICS
Editing, Export, Freeze or hang, Performance

Views

306

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What are your computer specs, Blaze?

Thanks,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Intel i7-9700k

Rtx 2070 super.

32gb ram.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If using hardware encoding: turn that off. See how that goes.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Tried this. Other than the longer exporting time, it makes no difference.

 

I have also thrown just a single clip into a sequence with no effects or colour grading, and exported that, and I get the same results.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 24, 2021 May 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try using Handbrake to re-encode the footage. Let us know if that helps so we can narrow down the issue

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines