Markers not showing on clips

Community Beginner ,
Mar 27, 2021 Mar 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Greetings Adobe Community,

 

I've searched to see if this topic has already been covered, and though I find marker problems, I can't see this particular one, so I apologise if I'm repeating any previous thread.

 

I don't know if its just me, but for some reason when I add markers to a clip, whether audio or video, they don't show up anymore on the clip itself like they used to do. They do show up in the source monitor, and on the timeline as well if I place them there, but I'd like to get them showing on the clips too.

 

I have v 15.0 of Premiere

 

Thank you very much in advance and kind regards,

S

TOPICS
Error or problem

Views

53

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Mar 27, 2021 Mar 27, 2021
Wrench timeline: Show clip markers.

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 27, 2021 Mar 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Wrench timeline: Show clip markers.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 27, 2021 Mar 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

You're always so helpful in the community. Thank you, Ann! 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines