Highlighted

Merged clips: no IN point in viewer!

New Here ,
Sep 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Came across a weird thing.

When using the sync and merge clips by audio waveform, I am no longer able to set the in point (of the merged clip) in the viewer. Only out point.

If I do the syncing/merging old school way by in points. There is no issue.

Ok, sound starts running earlier. But why is this? Is it a glitch or bug? Seems strange to me.

Anyone else?

Thanks


/Emil

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem

Views

48

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Merged clips: no IN point in viewer!

New Here ,
Sep 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Came across a weird thing.

When using the sync and merge clips by audio waveform, I am no longer able to set the in point (of the merged clip) in the viewer. Only out point.

If I do the syncing/merging old school way by in points. There is no issue.

Ok, sound starts running earlier. But why is this? Is it a glitch or bug? Seems strange to me.

Anyone else?

Thanks


/Emil

TOPICS
Audio, Editing, Error or problem

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 09, 2020 0
msanchez LATEST
New Here ,
Sep 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Same here! Any ideas?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 26, 2020 0