Minhas mídias não estão rodando.

New Here ,
Jul 18, 2021 Jul 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Eu coloco minhas midias na ordem que eu quero e tals. Mas no momento que dou o play, começa a rodar 3s e volta 1s. E fica assim o video todo, tanto o audio como o video. Alguem consegue me ajudar??

TOPICS
Editing, Error or problem, Freeze or hang, Performance

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jul 19, 2021 Jul 19, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello

Sorry for your trouble.

Please try to:

           https://helpx.adobe.com/premiere-pro/kb/clear-cache.html

 

Olá Desculpe pelo seu problema. Por favor, tente: Redefinir as preferências do Premiere Pro: Perguntas frequentes: como redefinir as preferências no Premiere Pro? Limpe o cache de mídia https://helpx.adobe.com/premiere-pro/kb/clear-cache.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 20, 2021 Jul 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there!

Sorry for that. Could you share the following information?

  • What are your system details (OS, CPU, RAM, GPU)?
  • Which device did you use to capture footage?

 

Let us know.

Thanks,

Kartika

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines