Highlighted

Need help with strange static error when colouring

New Here ,
Aug 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Everyone,

 

Has anybody seen this before? 

Whenever I start to change colour wheels, curves etc when colouring clips I have static enter the picture and am not able to resolve it. 

I have attached a pic below for reference. 

Any help is appreciated!

PPro Error.JPG

TOPICS
Crash, Editing, Error or problem, Performance

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Need help with strange static error when colouring

New Here ,
Aug 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Everyone,

 

Has anybody seen this before? 

Whenever I start to change colour wheels, curves etc when colouring clips I have static enter the picture and am not able to resolve it. 

I have attached a pic below for reference. 

Any help is appreciated!

PPro Error.JPG

TOPICS
Crash, Editing, Error or problem, Performance

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 02, 2020 1
Community Beginner ,
Aug 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

If you're using a nvidia card with latest drivers then that is probably the issue. Problems still arise with 45x.xx when I use creative effects on lumetri.

 

If so, rollback to game driver 446.14 which is currently the most stable for me so far.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 02, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

A similar issue has been reported on systems with NVIDIA GPUs running a specific driver version. If you are using NVIDIA GPU, please uninstall the latest driver from NVIDA and rollback to an older version...That should fix this issue. In case you are not using NVIDIA GPU, please let us know your system specifications (windows version,OS, Premiere pro version,CPU, GPU & RAM).

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 02, 2020 0