No Audio on Export

New Here ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am having issues when upon exporting my audio does not sync or goes mute half way in the video. I have tried exporting uadio only then importing that in. I tried other items from suggestions on old forums from here, nothing is working. Please help. Also, I feel this should be a bug fixed from Adobe. Ugh.

TOPICS
Audio, Error or problem, Export, Formats

Views

77

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Post screenshot export settings.

If the footage is variable framerate convert to constant framerate with Handbrake before bringing into Premiere.

unknow files.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2021-03-17 at 12.53.40 PM.png

 

I have downloaded handbrake and tried to begin editing that file, but then my timeline in premiere pro was slow, lagging, and made it very hard to cut and edit. 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 18, 2021 Mar 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Set audio default.

48 kHz/320 kbps.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines