Highlighted

No sound before import and after export.

Community Beginner ,
Jul 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys

 

somehow I can only play sound of my video files in the timeline of Adobe Premiere Pro.

When I open it before importing there is no audio.

Also after exporting there is no audio.

In the timeline I have normal sound.

Already tried to change the output file in quicktime and H.264 but nothing worked so far.

Topics

Audio, Export, Import

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

No sound before import and after export.

Community Beginner ,
Jul 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys

 

somehow I can only play sound of my video files in the timeline of Adobe Premiere Pro.

When I open it before importing there is no audio.

Also after exporting there is no audio.

In the timeline I have normal sound.

Already tried to change the output file in quicktime and H.264 but nothing worked so far.

Topics

Audio, Export, Import

Views

52

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jul 02, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Your issue might be in your laptop audio settings while the sound is working good on premiere so the rushes are okay and the export might be okay but the problem when you're listening to your media out of premiere,so   There's something in your sound settings might be turned off not in premiere.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Hippo_=) LATEST
Community Beginner ,
Jul 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This should actually be it. i uploaded the video, where I didn't here any sound after export. And on youtube the sound is on.

So thank you, I will take a look which settings might be corrupt.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...