Once exported the video doesn't play all clips

Community Beginner ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone

 

Thank you for taking the time to view my question.

 

I have exported plenty of videos before by selecting H.264 and Youtube 1080p or Youtube 2160p as the preset.

However, once I export my current project that I'm working on, the finished .MP4 doesn't play all clips in the video, it looks more like still images and then the odd video clip. (I should say there are no still images in the video I'm exporting)

I have also tried rendering the whole video prior to export and also selected 2 pass prior to exporting.

Not too sure if this makes sense to you all, but the end result is of course a functioning video 🙂

 

Thanks in advance

 

Scott

TOPICS
Editing, Error or problem, Export, Freeze or hang

Views

77

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Community Professional , Mar 04, 2021 Mar 04, 2021
FAQ: How to reset (trash) preferences. Make new project, import old one.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Post screenshot export settings with left tab to output with image.

unknow files.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot 2021-03-04 at 12.05.48.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Dont see anything unusual.

Might want to try this before export.

FAQ: Clearing Cache Method Premiere Pro v14 « DAV's TechTable

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much for your help.

Unfortunately, I still have the same issue when I export my video.

Any other ideas would be very appreciated. 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

FAQ: How to reset (trash) preferences.

Make new project, import old one.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 04, 2021 Mar 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you so much, resetting the preferences worked 🙂 🙂 🙂 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines