PLEASE HELP ME RENDER

New Here ,
Apr 21, 2021 Apr 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I´m trying to render a project and these green streaks appear. And I cannot seem to fix in. 

 

One problem might be that the PC-video is at a different frame rate (like 32) than the camera (25). It has worked before tho. I´ve tried to update the software and everything. But nothing seems to help. 

 

What to do? 

TOPICS
Export

Views

99

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 21, 2021 Apr 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If the footage is variable framerate convert to constant framerate with Handbrake before bringing into Premiere.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 21, 2021 Apr 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

I agree with the expert above. Transcoding the media can help you with the preview issues. You can also test the issue by switching the video renderer and see if it helps.

https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-change-the-video-renderer-in-premiere-pro/td-...

Let us know the outcome.

 

Regards,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines