Premier pro not playing audio

Community Beginner ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello.

I have seen many posts on this topic, but none of them seemed to help me with my problem. When I played my video, the video itself was fine, but there was no audio. The bars showed up on the mixer, but no sound played. I have tried clearing my media cache, changing my audio hardware, etc. None of the solutions worked, so it would be great if someone could help me with my problem. Thanks in advance. If it matters, I am using the creative cloud version of premier pro 2021.

TOPICS
Audio, Error or problem

Views

133

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Could we have a screen shot of your audio hardware settings.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

sure. Capture.PNG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

oh, and also, i have tried changing the input to none, so that is why it is turned off.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I just fixed the problem 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What was it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Don't leave us hangin' Alec! 😉

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I have a similar issue. My sound keeps muting when I leave my editing for a short while, and/or I just opened up my project from scratch and no audio, it comes back when I > file > exit and reopen. Audio hardware SS attached. When I open audio hardware it tells me in Default output (not working) but clears on restart.

Thx

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 28, 2021 Apr 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm also facing the same issue, please share your views how can handle this.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines