Premiere 14.7 crashes when I try to add new tracks to video or audio

New Here ,
Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

How do I solve the problem of Adobe crashing whenever I try to add more video or audio tracks onto the timeline? 

It also crashes whenever I copy a sequence with more tracks than the sequence I am copying it into.

If it helps, I edit on mac.

 

Best,

Joe

Adobe Community Professional
Correct answer by Jeff Bellune | Adobe Community Professional

It's a known bug that hasn't been fixed yet. Try disconnecting the Loupdeck. Alternatively, roll Pr back to an earlier version. I believe 14.5 will work. 

TOPICS
Crash, Freeze or hang

Views

144

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere 14.7 crashes when I try to add new tracks to video or audio

New Here ,
Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

How do I solve the problem of Adobe crashing whenever I try to add more video or audio tracks onto the timeline? 

It also crashes whenever I copy a sequence with more tracks than the sequence I am copying it into.

If it helps, I edit on mac.

 

Best,

Joe

Adobe Community Professional
Correct answer by Jeff Bellune | Adobe Community Professional

It's a known bug that hasn't been fixed yet. Try disconnecting the Loupdeck. Alternatively, roll Pr back to an earlier version. I believe 14.5 will work. 

TOPICS
Crash, Freeze or hang

Views

145

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 14, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Do you have a hardware control surface plugged in to the computer?

Do you have software plugins for Pr that emulate a control surface?

What version of Pr, please?  I just re-read the title.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 14, 2020 0
New Here ,
Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes I have a Loupdeck+ plugged in

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 14, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Dec 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It's a known bug that hasn't been fixed yet. Try disconnecting the Loupdeck. Alternatively, roll Pr back to an earlier version. I believe 14.5 will work. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 14, 2020 0