Highlighted

PREMIERE PRO 14.3.1 14.3.2 14.4 & 14.4 (beta) CRASH on startup, APPRO 14.3 CRASH when closing ...

New Here ,
Sep 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello

PREMIERE PRO 14.3.1 14.3.2 14.4 & 14.4 (beta) CRASH on startup. APPRO 14.3 crash when closing project, APPRO 14.5 (BETA) seems to be working properly.  Please help.

 

i9900K

GEFORCE 2070

64GBRAM

SSD`s only

AORUS Z390 PRO

TOPICS
Crash

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

PREMIERE PRO 14.3.1 14.3.2 14.4 & 14.4 (beta) CRASH on startup, APPRO 14.3 CRASH when closing ...

New Here ,
Sep 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello

PREMIERE PRO 14.3.1 14.3.2 14.4 & 14.4 (beta) CRASH on startup. APPRO 14.3 crash when closing project, APPRO 14.5 (BETA) seems to be working properly.  Please help.

 

i9900K

GEFORCE 2070

64GBRAM

SSD`s only

AORUS Z390 PRO

TOPICS
Crash

Views

59

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 15, 2020 0
Adobe Employee ,
Sep 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

We're sorry about the crash issue. Are there any error codes or messages? Also, please check if any crash log is saved on the system. If so, send a download link for the log file. It will help us to understand the issue properly.

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 25, 2020 0