Highlighted

Premiere pro Missing font wont export

New Here ,
Jun 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Im seriously tired of premiere pro im paying every month for something that does not even work, i've done two hours worth of editing for a three minute video and now it wont export because of 'MISSING FONT' that i am not even using, ive spent a whole week looking for a solution and there are no answers anywhere can someone please help me with this issue, i would prefer a direct solution rather than loads of people who cant help. PLEASE PLEASE PLEASE HELP ME !!! i've removed all my essential graphics and re-edited again and again and created a new sequence over and over and im met with the same issue. could someone please help me before tuesday 

TOPICS
Error or problem, Export

Views

74

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere pro Missing font wont export

New Here ,
Jun 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Im seriously tired of premiere pro im paying every month for something that does not even work, i've done two hours worth of editing for a three minute video and now it wont export because of 'MISSING FONT' that i am not even using, ive spent a whole week looking for a solution and there are no answers anywhere can someone please help me with this issue, i would prefer a direct solution rather than loads of people who cant help. PLEASE PLEASE PLEASE HELP ME !!! i've removed all my essential graphics and re-edited again and again and created a new sequence over and over and im met with the same issue. could someone please help me before tuesday 

TOPICS
Error or problem, Export

Views

75

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 20, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Jun 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try resetting the preferences:
https://community.adobe.com/t5/premiere-pro/faq-how-to-reset-trash-preferences-in-premiere-pro/td-p/...

If that doesn't work, try resetting the Workspaces:
Reset a workspace
Reset the current workspace to return to its original, saved layout of panels.
1. Do one of the following:
• Click the Workspace menu icon and select Reset to Saved Layout.
• Choose Window > Workspace > Reset to Saved Layout.
from here:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/using/workspaces.html

If that doesn’t work, try updating or rolling back your graphics driver directly from the video card manufacturer’s site.

If that doesn't work, try creating a new project and import the old one into it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 20, 2020 3
Adobe Community Professional ,
Jun 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

have you tried both exporting and queueing in adobe media encoder?  I've had issues with one and the other will work...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 20, 2020 1