Highlighted

Premiere pro not exporting full video?

Community Beginner ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi I've been trying to make multiple youtube videos on premiere pro but now it has decided when i want to upload a video that is 14 minutes long, it will export only 7 or as low as  1 minute videos and even then the file gets corrupted most of the time

 

foe5C1F_0-1597398207722.png

it says the video is only 1428 MB when it should be alot more

foe5C1F_1-1597398300074.png

Would really appreciate any help as I'm not sure what else I can do 

Topics

Editing, Error or problem, Export, Performance

Views

46

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Premiere pro not exporting full video?

Community Beginner ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi I've been trying to make multiple youtube videos on premiere pro but now it has decided when i want to upload a video that is 14 minutes long, it will export only 7 or as low as  1 minute videos and even then the file gets corrupted most of the time

 

foe5C1F_0-1597398207722.png

it says the video is only 1428 MB when it should be alot more

foe5C1F_1-1597398300074.png

Would really appreciate any help as I'm not sure what else I can do 

Topics

Editing, Error or problem, Export, Performance

Views

47

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Check the Source Range in the Export Settings (left tab).

Any reason why you are converting the framerate?

Might want to try without hardware encoding.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for the reply,I wanted to have my frame rate at 60 as it was recommended for youtube videos for the best quality, it always worked for me also every other video I made. 

 

for my source range I believe this to be right as it should start at 00:00:00:00 and end at 00:11:39:19

foe5C1F_0-1597402450138.png

I also tried without hardware encoding and didn't seem to make a difference

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

60 fps might be the best setting but if your source footage is 29.97 you are gaining nothing by increasing the framerate on export.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Is your D drive an internal or external drive (aka: flash drive?)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
foe5C1F LATEST
Community Beginner ,
Aug 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the reply, Internal drive. It seems to be working now but I had to completely scrap a video before as I was getting the same problem 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...