Premiere Pro "Filter Offline" message

New Here ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

PLEASE PLEASE HELP!!!, Premiere Pro has all of a sudden started giving me this error pop up and won't load plug-ins. I'm currently in the middle of a project and need these plug-ins, they were working 2 days ago. 

Version 14.6.0 

IMacScreenshot 2020-11-24 at 22.05.53.png 2019 Version 10.15.5

Thanks for the help 

 

Screenshot 2020-11-24 at 21.20.20.png

TOPICS
Crash, Editing, Effects and Titles

Views

148

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please tell us your system specs: OS version, Premiere version, amount of RAM, Hardware specs including graphics card

Have you done any updates recently?

Have you tried doing a OS seearch for the plug-ins

Have you tried reinstalling the plug-ins?  Certainly looks like they've gone offline...

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Here you go, it looks like the plug-ins are in the correct place, Thanks for your help 

Screenshot 2020-11-24 at 23.19.53.png

Screenshot 2020-11-24 at 23.21.21.png

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

it's hard enough to help when we have all the information. 

Have you done any updates recently?

Have you tried reinstalling the plug-ins?

 

and Kevin's query is spot on

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yes, it's working now I deleted the plug-ins and reinstalled them and it seems to be working now. Thank you for the quick advice and response.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Graeme,

Might need to update these, as one has to do with new versions of software. Can you check with those folks?

 

Regards,
Kevin

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2020 Nov 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It's working now I deleted the plug-ins and reinstalled them and it seems to be working now. Thank you for the quick advice and response.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines