Highlighted

Preview is becoming extreamly glitchy/pixelated when I start using the color wheels in lumetri

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My project looks normal until I start tweaking things in the color wheel section of lumetri color. Then everything goes pixelated and glitchy. Just started happening I haven't changed any hardware or adjusted any of my setting so I'm pretty confused as to what is causing this to happen. Anyone else had this happen to them? 

wtf is happening.jpg

Adobe Community Professional
Correct answer by Ann Bens | Adobe Community Professional
Version: 451.67  WHQL
Release Date: 2020.7.9
TOPICS
Editing, Error or problem, Performance

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Preview is becoming extreamly glitchy/pixelated when I start using the color wheels in lumetri

New Here ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My project looks normal until I start tweaking things in the color wheel section of lumetri color. Then everything goes pixelated and glitchy. Just started happening I haven't changed any hardware or adjusted any of my setting so I'm pretty confused as to what is causing this to happen. Anyone else had this happen to them? 

wtf is happening.jpg

Adobe Community Professional
Correct answer by Ann Bens | Adobe Community Professional
Version: 451.67  WHQL
Release Date: 2020.7.9
TOPICS
Editing, Error or problem, Performance

Views

50

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 14, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Been a bazillion posts about this over the last couple weeks ... often the quickest way to get a 'fix' is to look through or even search the forum a bit.

 

This is an Nvidia driver issue ... they have a new one from a couple days ago that fixes this or you need to roll back to the 445.x if not 442.x drivers from the Nvidia website, and use the clean install option.

 

Neil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 14, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Jul 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Version: 451.67  WHQL
Release Date: 2020.7.9

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 14, 2020 0
narayan9 LATEST
New Here ,
Jul 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hmm I downloaded this driver and I'm still experiencing the issue. Maybe I'll tryrolling it back.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jul 15, 2020 0